"Toti venim pe lume cu un scop. Cu siguranta nu il aflam de la inceput, insa intotdeauna calatoria noastra prin viata, ne duce undeva. Undeva unde am fost meniti sa ajungem. Undeva unde ne regasim si de-abia atunci intelegem care este misiunea noastra. Cand am inteles pentru ce suntem aici, ne putem considera impliniti si tot ceea ce facem din acel moment, este sa daruim, pentru ca primim.
Ma aflu in punctul in care stiu ca am ajuns la destinatie. Vocatia de profesor mi-am descoperit-o in timp si ma consider norocoasa. Norocoasa pentru sutele de studenti cu care am lucrat si care alaturi de mine au evoluat. Pasiunea pentru predat si dragostea fata de cei care aleg sa mearga impreuna cu mine in aventura de a invata limba engleza, sunt ingredientele care mixate si crescute bine, nu dau niciodata gres. Sunt o luptatoare si am ajuns de aici, plecand de la nimic. Le reamintesc asta studentilor mei, de fiecare data, pentru ca trebuie sa inteleaga: oricine poate. Este nevoie doar de perseverenta si de indrumare. Perseverenta este la ei, indrumarea este la mine. "

Cristina Stanescu este fondatorul Scolii Online de Limba Engleza SmartLessons. Cu peste 20 ani de experienta, a format sute de elevi prin metode inovative de invatare. Cursurile sunt structurate intr-o forma practica si moderna, astfel incat, oricine poate ajunge sa invete si sa se dezvolte, plecand de la 0. 

Studii:

 • 1998 - 2002 Universitatea de Vest Timisoara
 • 2007 - 2008 Bursa Erasmus la Universitatea din Genova
 • 2006 - 2008 Master Academia de Inalte Stiinte Politice Europene
Cristina Stanescu
Cristina StanescuHead Teacher
“Profesorul este un ghid, el formeaza caractere, slefuieste minti, incurajeaza si sustine dezvoltarea celuilalt”

COLABORATORI

George Cristian
George CristianWeb Developeremail@webancy.ro

Traim intr-o lume dominata de tehnologie, cu un ritm trepidant si un specialist este necesar in aproape fiecare firma. George este “arma noastra secreta” in lupta cu labirintul dezvoltarii tehnologice el se ocupa cu:

 • Realizare magazine on line
 • Realizare website prezentare
 • Optimizare, mentenanta si siguranta WordPress
 • Dezvoltare web
 • Landing page
 • SEO on page
 • Audit gratuit website

Pentru mai multe informatii https://webancy.ro

Pe langa aceasta adaugam calitatii cum ar fi: bun simt, rabdare si cel mai important stie sa se muleze pe nevoile clientilor.

Il recomandam cu mare drag!

Echipa SmartLessons!

Mihaela Mureșan
Mihaela Mureșan

  Hello! Mă numesc Mihaela Mureșan, sau Miha 😊 Momentan sunt studentă la facultatea de Litere, în cadrul Universității de Vest din Timișoara, la engleză-germană. Cu bucurie pot spune că fac parte din echipa SmartLessons și sper că ne vom întâlni cât mai des posibil! 🤗😊