De unde vine denumirea de IELTS?

De la International English Language Testing System.

Cate tipuri de IELTS avem?

Sunt 2 tipuri Academic si General. Sunt incaltuite din aceeasi parti diferenta este facuta de subiecte (mai comune pentru General si mai complexe pentru Academic)

Care sunt diferentele?

Examenul IELTS General este potrivit celor care doresc sa emigreze intr-o tara anglofona (Australia, Canada, Noua Zeelanda, Marea Britanie), sa urmeze studii de scurta durata sau sa se angajeze oriunde in lume. Examenul IELTS nu este un lucru usor tocmai usor dar de aceea suntem aici! Tu vino cu motivatia si de restul, ne ocupam noi.

Examenul IELTS Academic este potrivit celor care doresc sa studieze la colegiu sau universitate si celor care doresc sa lucreze intr-un domeniu specific profesiei lor: doctori, avocati, etc.

Acceptat de peste 11.000 de organizatii din peste 140 de tari, examenul IELTS iti deschide oportunitati la care nici nu ai visat!

Pentru mai multe detalii legate de cele 2 tipuri de test va rugam ascultati aceste videouri, unde vom discuta despre fiecare parte a testului: listening, reading, writing si speaking. Vizionare placuta!

Prezentare generala si diferente, listening

Reading

Writing

SPEAKING

Daca doriti sa va verificati nivelul pentru Ielts Academic aici aveti linkul:

Pentru partea de General aveti aici testul:

Pentru imbunatatirea vocabularului va recomandam urmatoarele cursuri:

Vocabular

Intermediate

Gramatica

Full

Speaking

Vorbire

Listening

Audio