Test Nivel Limba Engleza Adulti

Categorii: Teste, Teste adulti
Listă de preferințe Partajează
Partajează cursul
Legătură la pagină
Partajează pe media socială

Despre curs

Test Nivel Limba Engleza- Adulti

Vrei sa te inscrii  la cursuri de limba engleza dar nu stii la ce nivel esti?

Tot ce trebuie sa faci este sa parcurgi Testul nostru Gratuit de verificare pentru adulti si primesti din partea noastra un plan personalizat de studiu, adaptat nevoilor tale si nivelului la care te afli. Rezultatele se obtin avand o baza solida de cunostinte, tocmai de aceea este foarte important sa stii concret de unde sa incepi.

Vrei un job mai bun? Sa ai acces la informatii din toata lumea? Sa poti calatori oriunde si sa te poti intelege cu oricine? Sau vrei sa obtii o bursa de studii in strainatate? Oricare ar fi planurile tale suntem aici pentru a te ajuta si a te sustine in acest proces. 

Nu mai amana!

Fa primul pas ACUM. Sustine Test Nivel Limba Engleza pentru Adulti si afla ce trebuie sa faci pentru a avansa. Simplu, rapid, online si GRATUIT.

Intre timp, arunca o privire peste cursurile noastre, aici.

Show More

Conținut curs

Testare adulti

  • Dati jos pdf-ul din atasamente si cititi cu atentie textul:
    00:00
  • Reading – part 1
  • Reading – part 2
  • Grammar
  • Listening
  • Scrieti o compunere: Some people believe that living in a house it’s better than living in a flat. Do you agree or disagree? Write 250 words. Trimiteti va rog compunere in format word pe adresa noastra de email: smartlessons.ro@gmail.com. Multumim!
  • Programare cursuri

Student Ratings & Reviews

Nicio recenzie până acum
Nicio recenzie până acum

Profesorul este un ghid, el formează caractere, șlefuiește minți, încurajează și susține dezvoltarea celuilalt. Pornind de la această premiză am început să lucrăm în acest domeniu de mai bine de 15 ani, am avut de la elevi de clasa a II-a, la adulți și seniori.

Contact

Telefon
0724 256 301
Email
contact@smartlessons-ro.ro
Adresă
Strada Dositej Obradovici 10,
Timisoara 300057