Test Verificare – Listening

Listă de preferințe Partajează
Partajează cursul
Legătură la pagină
Partajează pe media socială

Despre curs

Vrei sa te inscrii la cursuri de Limba Engleza?  Vrei sa dai IELTS? Te pregatesti pentru TOEFL? Sau poate FCE, CAE? Cum stai cu abilitatile de Listening?

Indiferent de ce test vorbim partea de listening este una dintre cele 5 ce le regasim in structura testelor deci avem nevoie de bune abilitati de Listening, aceste teste gratutite va vor ajuta sa va perfectionati. Pentru prima parte de la IELTS va sfatuiesc sa faceti si prima parte de la modulul de limba engleza A1-A2. Acolo aveti dictari de nume, cifre, numerale ordinale.

Cand ne decidem sa ne perfectionam limba engleza ne concentram pe gramatica, vocabular. Uitam insa cat de important este sa intelegem ce ni se spune atunci cand purtam o conversatie! Si regula numarul 1 cand purtam o conversatie e sa intelegem din start ce ni se spune!

Avem 4 teste ce au cate 2 parti. Partea A ocontine o fraza si apoi avem 4 variante de raspuns. Atentie ne concentram pe mesajul pe care nu il auzim nu pe ce auzim: De exemplu: Mrs Black bought a 20 dollars blouse for 16 dollars. Lumea de obicei se concentreaza pe 20 si pe 16 si nu acorda nici o atentie celorlalate 2 dar raspuns corect este: She saved 4 dollars. Deci mesajul transmis!

La sectia B sunt 2 personaje care discuta diverse situatii, noi vom bifa raspuns corect. Intrebare va putea fi: Care este relatia dintre cele 2 personaje? Sau unde are loc conversatia? O singura varianta de raspuns corect! Bafta si spor!

Parcurge Testul Gratuit de Verificare – Listening si primesti din partea noastra un plan concret de actiuni privind modalitatile prin care iti poti exersa abilitatile de Listening.

Am pregatit pentru tine si o sectiune dedicata cu Povesti Audio captivante. Le poti accesa, aici.

 

Show More

Conținut curs

Teste si exercitii audio

  • Test 1 Part A
  • Test 1 Part B
  • Test 2 Part A
  • Test 2 Part B
  • Test 3 Part A
  • Test 3 Part B
  • Test 4 Part A
  • Test 4 Part B

Evaluări și recenzii de la cursanți

Nicio recenzie până acum
Nicio recenzie până acum

Profesorul este un ghid, el formează caractere, șlefuiește minți, încurajează și susține dezvoltarea celuilalt. Pornind de la această premiză am început să lucrăm în acest domeniu de mai bine de 15 ani, am avut de la elevi de clasa a II-a, la adulți și seniori.

Contact

Telefon
0724 256 301
Email
contact@smartlessons-ro.ro
Date firma
S.C. SMARTLESSONSTM.SRL
CIF: 48535637
Reg.Com J35/2811/25.7.2023
Adresa: Sat Cornesti, Comuna Ortisoara, nr 177, Judetul Timis
Iban: RO13INGB0000999914185278
Banca: ING BANK NV