Gramatica limbii Engleze copii – adjectivele

Listă de preferințe Partajează
Partajează cursul
Legătură la pagină
Partajează pe media socială

Despre curs

Gramatica limbii Engleze copii-adjectivele trateaza acest capitol al gramaticii intr-o forma usor de inteles. Ele pot fi invatate dupa terminarea modulul Engleza pentru copii 2 aici aveti linkul https://smartlessons-ro.ro/courses/engleza-pentru-copii-2-curs-pentru-copii-si-incepatori/tutor_quiz/recapitulari-1/

Adjectivele sunt importante în limbaj deoarece îndeplinesc mai multe funcții esențiale care îmbunătățesc comunicarea și înțelegerea între oameni. Iată câteva motive pentru care adjectivele sunt semnificative:

 1. Descriere detaliată: Adjectivele oferă detalii suplimentare despre substantive, ajutând la crearea unei imagini mentale mai clare. De exemplu, în loc să spunem doar „mașină”, putem spune „mașină roșie rapidă”, oferind astfel mai multe informații despre obiectul discutat.
 2. Clarificare și specificare: Ele ajută la specificarea și clarificarea caracteristicilor obiectelor sau persoanelor. De exemplu, „fată inteligentă” sau „mâncare delicioasă” clarifică trăsături specifice ale subiectelor respective.
 3. Expresie emoțională: Adjectivele pot exprima sentimente și atitudini, adăugând o dimensiune emoțională comunicării. De exemplu, „zi minunată” sugerează o stare de bine, în timp ce „vreme urâtă” poate sugera nemulțumire.
 4. Comparare și superlative: Ele permit compararea între diferite obiecte sau persoane, folosind forme comparative și superlative. De exemplu, „mai înalt” sau „cel mai frumos” ajută la evaluarea și contrastarea caracteristicilor.
 5. Creează o varietate stilistică: Adjectivele adaugă variație și culoare limbajului, făcându-l mai interesant și captivant. Acest lucru este esențial în scrierea creativă și literară, unde detaliile bogate sunt apreciate.
 6. Funcția evaluativă: Ele permit evaluarea calitativă a unui lucru sau a unei persoane, exprimând opinii sau judecăți de valoare. De exemplu, „prezentare excelentă” sau „serviciu slab” comunică evaluări clare.

Prin toate aceste funcții, adjectivele îmbunătățesc nu doar precizia, ci și expresivitatea comunicării, făcând-o mai bogată și mai nuanțată.

 • invata mai multe adjective si incepe prin a le arata sinonimele si antonimele
 • gradele de comparatie la adjectivele scurte
 • gradele de comparatie la adjectivele lungi
 • gradelde de comparatie la adjectivele neregulate
 • lucreaza cu toate impreuna
Show More

Conținut curs

Adjective:

 • Adjective 1
  01:33
 • Adjective -2
  00:49
 • Scrieti antonimele (sens opus)
 • Potriviti traducerile cu cuvintele:
 • Potriviti antonimele:
 • Traduceti:

Gradele de comparatie

Evaluări și recenzii de la cursanți

Nicio recenzie până acum
Nicio recenzie până acum

Profesorul este un ghid, el formează caractere, șlefuiește minți, încurajează și susține dezvoltarea celuilalt. Pornind de la această premiză am început să lucrăm în acest domeniu de mai bine de 15 ani, am avut de la elevi de clasa a II-a, la adulți și seniori.

Contact

Telefon
0724 256 301
Email
contact@smartlessons-ro.ro
Date firma
S.C. SMARTLESSONSTM.SRL
CIF: 48535637
Reg.Com J35/2811/25.7.2023
Adresa: Sat Cornesti, Comuna Ortisoara, nr 177, Judetul Timis
Iban: RO13INGB0000999914185278
Banca: ING BANK NV