Cine suntem?

Nu suntem o simpla scoala de limba engleza.

Cautam persoane care nu vor sa mai rateze oportunitati. Care vor sa se dezvolte personal si profesional.

Primim in familia SmartLessons pe cei care vor sa aiba acces la o intreaga lume. Pentru ca, despre asta este limba engleza. Este despre un infinit de oportunitati!

Pentru toti acestia, noi venim cu o experienta de peste 20 de ani in predarea limbii engleze. In toti acesti ani, am cautat "reteta" perfecta spre performanta si roadele muncii noastre se vad prin sutele de elevi multumiti.

 

Image
Image

Misiunea noastra

Deviza noastra este ca prin ambitie si perseverenta, orice este posibil.

Fiecare elev care ajunge sa studieze cu noi este important si beneficiaza de un suport permanent in acest proces. Celor care isi doresc si au determinare noi le punem la dispozitie o metoda inovativa de invatare, practica si moderna.

Totul online, din confortul casei tale si fara sa depinzi de un orar fix. Inveti, oriunde si oricand. 

Ne angajam ca invatand alaturi de noi oricine poate ajunge sa iubeasca limba engleza si sa deprinda aceasta limba natural, fara termeni complicati, fara resurse inutile si programe stufoase care nu au nicio aplicabilitate. Nu lasam pe nimeni in urma, ci punem umarul la cresterea personala si profesionala a elevilor nostri! 

Profesorul este un ghid, el formeaza caractere, slefuieste minti, incurajeaza si sustine dezvoltarea celuilalt” Stanescu Maria Cristina, fondator